Bee Inc. Bijhotel

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 4 Dagen

Gebruik deze tekst om je product kort te beschrijven. Wat is het en wat kan het?

Productinformatie

Bee Inc. Huisvest de wilde Bij en heeft hiervoor een werkend Bijenhotel & burcht ontwikkeld voor op het balkon of in de tuin of langs de snelweg. 


De Wilde Bij is niet, zoals sommige mensen denken, een verwilderde honingbij. Het is een verzamelnaam voor alleen levende, oftewel Solitaire Bijen. De levenswijze verschilt grondig van die van de honingbij. Bij de Solitaire Bijen heeft elk vrouwtje een eigen nestholte waarin ze haar eitjes legt.

De levenscyclus van de Solitaire Bijen behelst slechts enkele maanden. In die periode gaat elk vrouwtje op zoek naar een geschikte nestplaats. Wanneer de nestholte is goedgekeurd, begint het vrouwtje met een aantal foerageervluchten. Hierbij wordt stuifmeel verzameld dat achteraan in de nestholte wordt opgestapeld. Wanneer voldoende stuifmeel is verzameld legt het vrouwtje er een eitje op. Hiervoor wordt dan een wand gebouwd van modder en speeksel, zodat er een cel ontstaat. Daarna wordt alles herhaald tot de holte volgebouwd is met cellen.


Al dit moois gebeurd in de holtes zoals die in de Bee Inc. kristal zitten. De holtes lopen een klein beetje omhoog zodat de regen er niet in kan waaien en nestholtes droog blijven.

Maat of afmetingen 40x20x20 hoogte breedte diepte in cm

Created with Sketch.

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.

Productdetails Gezaagd uit gerooid stads/lokaal hout

Created with Sketch.

Beschrijf je product in detail zodat klanten alle informatie hebben die ze nodig hebben. Beschrijvende, unieke productbeschrijvingen helpen je winkel bovendien in zoekmachines.

Bijzondere instructies op hangen op zonnige plek

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.