GeoRockers

op handen en voeten de wereld rond

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

De Europese & Nederlandse Spelen

Wij hebben de landkaarten van de muur gehaald en op de grond gelegd.

Daardoor hoef je niet alleen te kijken maar kan je ook voelen waar welk land ligt.

Speelkleed kent een stoffen variant die makkelijk opvouwbaar en wasbaar is en een stevigere variant van zeil die makkelijk oprolbaar, waterafstotend en afneembaar is.

App is makkelijk te spelen en heeft geen installatie nodig.

Handleiding

Created with Sketch.

Draai jezelf in de gekste bochten en laat zien dat je niet alleen de beste balans hebt, maar ook de meeste kennis van Europa! Leer niet alleen met je hoofd, maar gooi ook je handen en voeten in de strijd!
  
GeoRockers speel je met één speler die de online spinner bestuurt en met maximaal drie spelers op het speelveld. Plaats het speelveld op de vlakke grond. De opdrachten worden beurtelings aan de spelers gegeven.
 
Speel je de Geo-opdrachten via je mobiel of iPad, scan dan de QR-code rechtsonder in het speelveld en volg de instructies op je apparaat.
 
Speel je het op een laptop of digitaal bord, ga dan naar www.georockers.nl en kies het spel waarvoor je het speelveld hebt. Hier vind je ook verschillende manieren om het spel te spelen, van makkelijk tot moeilijk!
 
 Speel bijvoorbeeld op kleur.
Plaats uw aangegeven hand of voet op de aangegeven kleur en vermeld de naam van het land. Als dit lukt, is het de beurt aan de volgende speler om te draaien
 
 Of speel bijvoorbeeld op vlaggen.
 Plaats uw aangegeven hand of voet op het Europese land waarvan u de vlag net hebt gedraaid. Als het je lukt om het land te vinden en het aan te raken, is de volgende speler aan de beurt!

Er zijn in totaal 6 spellen om te spelen:

1. Landen
2. Hoofdletters
3. Vlaggen
4. Kleuren
5. Zeeën, rivieren en bergen
6. Voetbalclubs (in ontwikkeling)

 
Elke speler krijgt twee Geo's per spel, dit zijn jokers. Als je echt te verward bent, gebruik dan je Geo en kies een land waar je je voet of hand op wilt zetten.
  
De laatste die overeind blijft, wint het spel en is de ultieme Europese evenwichtskunstenaar!


Waarom GeoRockers?

Created with Sketch.

GeeRockers is de beste leermethode op het gebied van topografie en landen kennis.

  • Educatief entertainment: leren op een leuke manier.
  • 100 plekken in Europa / Nederland
  • Betere informatieverwerking dan andere leermethoden.
  • Geeft motivatie om te leren.
  • Spel en beweging hebben een positieve invloed op de leerprestaties en op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.
  • Niet alleen topografie maar ook algemene informatie per land.
  • Alleen actuele informatie